OVER ONS

Design Studio 5 is een jong creatief bureau gespecialiseerd in fotografie en vormgeving gevestigd in Rotterdam Zuid.

Onze liefde voor fotografie en vormgeving willen wij gebruiken om mensen te helpen met het realiseren van hun dromen. Als wij hieraan een klein beetje kunnen bijdragen, zijn wij meer dan tevreden. Dit willen wij doen door onze vaardigheden en ons netwerk in te zetten om een dienstverlening te bieden die mensen kan helpen met het creëren van kwalitatief hoogstaand beeldmateriaal.

Wij zouden onszelf beschrijven als creatief, zorgvuldig, sociaal en hebben oog voor detail. Wij maken andere mensen graag enthousiast met ons werk en het is onze prioriteit dat iedereen die met ons samen werkt tevreden de deur uit gaat.

Projecten die wij voor opdrachtgevers uitvoeren worden met liefde, passie en met zorgvuldigheid uitgevoerd. Wij willen dat opdrachtgevers het prettig vinden om met ons samen te werken en dat zij graag gebruik willen maken van onze kennis en vaardigheden.

Heb jij een uitdagend project? Wil je graag foto’s van jezelf of van je bedrijf? Heb je interesse om met ons samen te werken? Stuur ons een berichtje via onderstaande formulier of via onze social media kanalen. Wij komen graag met jou in contact!

CONTACT

ADRES

  • Groene Tuin 281A
    3078 KG Rotterdam
  • info@studio-five.nl

GINA DE VRIES

Hi!

Hi!

Ik ben Gina, 36 jaar en ik ben een van de fotografen van Studio 5. Ik richt mij vooral op product, lifestyle, fashion en portret fotografie.

Dus heb je foto's nodig van jouw producten? Of wil je foto's van jezelf voor social media, jouw website of bijvoorbeeld je LinkedIn profiel? Neem dan vooral contact op met mij!

Naast fotografie bied ik andere diensten aan zoals content creatie en social media beheer en advertising.

Klik op onderstaande button voor meer informatie en om mijn werk te zien.

GINA'S WEBSITE

KEVIN SOERADIE

Ola!

Ola!

Ik ben Kevin, 38 jaar, woonachtig en werkzaam in Rotterdam. Vooral gefocust in portret, lifestyle, sensuele en conceptuele fotografie.

Mijn andere passie is vormgeving. Ik hou ervan om te ontwerpen. Denk hierbij onder andere aan flyers, posters en websites.

Ik ben altijd op zoek naar unieke manieren om een product neer te zetten, zonder de details uit het oog te verliezen. Dus lijkt het je tof om een keer samen te werken, stuur me een berichtje!

Via onderstaande button kun je mijn persoonlijke portfolio bekijken.

KEVIN'S WEBSITE